Bursa Google Reklamları
İnternet teknolojisinin gelişmesiyle birlikte internet, aklınıza gelebilecek her ürünün satılabileceği bir pazaryeri haline geldi. Değişen yaşam koşulları ve yoğun çalışma nedeniyle çoğumuz dışarı çıkıp alışveriş yapma imkânı bulamıyoruz. Bursa Google rek
Bursa Google Reklamları

Bursa Google Reklamları

İnternet teknolojisinin gelişmesiyle birlikte internet, aklınıza gelebilecek her ürünün satılabileceği bir pazaryeri haline geldi. Değişen yaşam koşulları ve yoğun çalışma nedeniyle çoğumuz dışarı çıkıp alışveriş yapma imkânı bulamıyoruz. Bursa Google reklamları sayesinde Google ile anlaşma yaparak yayınlamak istediğiniz ürüne bütçenize uygun müşteri bulabilirsiniz. Google Ads’in ana özelliği, tıklama başına ödeme yapmanızdır.

Anahtar Kelimenin Faydaları Nelerdir?

Anahtar kelimeler, kullanıcıların aradıkları ile sunduğunuz içerik arasındaki boşluğu doldurdukları için önemlidir. Bir web sitesi sahibinin arama motorlarındaki hedefi, sonuç sayfalarından sitelerine organik trafik çekmektir ve bu amaca ulaşmak için kullandıkları anahtar kelimeler, alacakları trafik türünü de belirler. Örneğin; Diyelim ki bir golf kulübünüz var. Ancak, “yeni kulüp” gibi anahtar kelime seçimlerini yaparken dikkatsizseniz, dans ederek eğlenmek isteyen bazı kişilerden trafik alabilirsiniz. Anahtar kelimeler hem hedef kitlenizle hem de içeriğinizle alakalı olmalıdır.

Organik olarak iyi bir sıralama elde etmek için, sitenize ziyaretçi çeken içerik ve anahtar kelimeler oluşturmanız gerekir. Bu, ziyaretçilerinizin ihtiyaçlarını anlamayı gerektirir. Bunun için anahtar kelime öneri aracımızı kullanarak ziyaretçilerinizle iletişim kurabilir, forumlarda gezinebilir ve kelime aramaları yapabilirsiniz.

Müşterilerinize Erişmenin En İyi Dijital Yolu

Bursa Google reklamları şu anda e-ticaret siteleri için en yüksek yatırım getirisi (YG) reklamcılık modelidir ve Kenshoo aramayı kullanan ürünler için Google alışveriş reklamlarınızı optimize ediyoruz. Binlerce ürüne özel fırsatlar sunarak en yüksek satışı olan ürünlerinize odaklanıyoruz.

Sadece Sonuçlar İçin Ödersiniz

Bursa Google reklamları vermek için bir AdWords hesabı oluşturmak ücretsizdir. Yalnızca tıklama gerçekleşir, kullanıcı web sitenizi ziyaret eder, bir telefon görüşmesi yapar veya mobil uygulamanızı indirir, maliyet ortaya çıkar.

Google Reklamı Nedir?

Web’de gezinirken, mobil uygulamaları kullanırken, e-posta okurken veya çevrimiçi alışveriş yaparken reklamlar görürsünüz. Google, arama, YouTube ve Gmail gibi Google ürünlerinde reklamlar sunar. Bursa Google reklamları ağı ayrıca 2 milyondan fazla Google dışı web sitesinde ve uygulamada reklam gösterir. Bu reklam ağı, çevrimiçi etkinliğinize göre reklamları kişiselleştirebilen birçok ağdan biridir. Google tarafından görüntülenen reklamlar, ziyaret ettiğiniz web sitesinin türü veya yüklediğiniz mobil uygulama gibi birçok faktöre göre kişiselleştirilebilir. Reklam kişiselleştirme kapatılırsa, reklamlar genel konum bilgileriniz veya izlediğiniz web sitesindeki veya web sitesindeki veya uygulamadaki konular gibi kişiselleştirilmemiş verileri kullanmaya devam edebilir.

Google ve Reklamcılık Standartları Reklam Ağı

Google, size web sitelerinde ve uygulamalarda reklam sunan 100’den fazla çevrimiçi reklam ağından biridir. Google, dijital reklamcılık için standartlar geliştiren ve denetleyen Digital Advertising Alliance ve Network Advertising Initiative gibi sektör gruplarının bir parçasıdır. Gerektiğinde (ör. DAA ve NAI), Google bu grupların davranış kurallarına ve/veya özdenetim ilkelerine uyar.

Google Reklamları Nasıl Yayınlanır?

Google hesabı oluşturun. Anahtar kelimelerinizi seçin. Bunların dışında;

Kampanya ayarlarını yapılandırın Reklam metninizi hazırlayın Reklam uzantılarını tamamlayın Dönüşüm kodlarını ayarlayın Ödeme ayarlarınızı yapılandırın Google Reklam Ücretleri Nasıl Belirlenir?

Google Ads görünümünde, anahtar kelimelerinizin kaç gösterim ve tıklama aldığını kolayca görebilirsiniz. Bu metriklere ek olarak, tıklama oranı da vardır. Tıklama oranı, anahtar kelime tıklamalarınızın gösterim sayısına bölünmesiyle hesaplanır. Ayrıca, anahtar kelimelerinizin tıklama oranlarını karşılaştırarak, anahtar kelimelerinizin alakalı arama sorgularında nasıl göründüğünü görebilirsiniz.

Google Reklamı İçin Fiyatı Öder Miyim?

Google, reklam bütçeniz üzerinde size tam bir özgürlük tanır. Aylık bütçeniz binlerce TL veya birkaç yüz TL olabilir. Yalnızca Google Arama Ağındaki reklamlarınızı tıklayan kullanıcılar için ücretlendirilirsiniz. Reklamınız gösteriliyor ancak tıklanmıyorsa herhangi bir maliyeti yoktur.

Google Ads Üzerinden Performansınızı Test Edin

Bursa Google reklamları ile performansınızı çok net ve kolay bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Google AdWords ara yüzünden en temel değerlere, kaç kullanıcının reklamınızı gördüğüne veya web sitenizi ziyaret etmek için reklamınızı ne kadar tıkladığına kadar tüm detayları görebilir, hatta işletmenize telefonla ulaşabilirsiniz. Ajans bulut sitemizden Bursa Google reklamları ile ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz.