Bursa Drone Çekimi
Küçük, orta veya büyük firmaların favori tanıtım videolarından biri olan Bursa Drone çekimi, net bir şekilde görülebildiği ve etkileyici görüntülerin farklı tekniklerle bilgi odasına yerleştirildiği özel bir çekimdir. Hava fotoğrafçılığı teknikleri veya h
Bursa Drone Çekimi

Bursa Drone Çekimi

Küçük, orta veya büyük firmaların favori tanıtım videolarından biri olan Bursa Drone çekimi, net bir şekilde görülebildiği ve etkileyici görüntülerin farklı tekniklerle bilgi odasına yerleştirildiği özel bir çekimdir. Hava fotoğrafçılığı teknikleri veya hava fotoğrafçılığı arasında son yıllarda en popüler olanlardır. Daha önce helikopterler tarafından çekilen birçok sahne, artık dronelar tarafından hızlı ve ucuz bir şekilde yakalanabiliyor.

Profesyonel Bursa Drone çekimi sayesinde kurumsal filmlerin yaratıcı çalışmalarına renkli ve dinamik görüntüler eklenebilir. Firmalar bu tanıtım videosuna hazırlamak için genellikle drone kiralama veya drone video hizmeti satın alma yöntemlerinden birini tercih ediyor.

Bursa Drone çekimi hem kontrolün zorluğu hem de uçuş için pilot sertifikası gerekliliği nedeniyle profesyonel, lisanslı ve deneyimli kişiler tarafından yapılmalıdır. Bu nedenle son derece iyi sonuçlar elde etmek için drone çekim işini deneyimli firmalara bırakmak önemlidir.

Drone’lar Hangi Alanlarda Kullanılıyor?

Uzun metrajlı filmlerde ve reklamlarda yaygın olarak kullanılan havadan fotoğraflama yöntemleri, günümüzde orta ve küçük ölçekli işletmeler de dahil olmak üzere birçok ticari kuruluş tarafından tanıtım ve reklam faaliyetlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Instagram tanıtım videoları veya YouTube video içerikleri oluştururken dış mekân drone çekimlerinden faydalanabilirsiniz. Drone görüntüleri, şantiyeler, fabrikalar veya üretim tesisleri gibi geniş alanları görüntülerken videolara dinamik ve heyecan verici bir atmosfer katar. Hareketli nesnelerin çekimlerini takip etmede drone çekimlerinden de faydalanabilir.

Yeterli bir yükseklikten geniş alanları gözlemlerken, drone pilotu odaktaki nesneye göre çerçeveyi ayarlayarak çekim yapacaktır. Bu sayede filmi reklamın ana teması çerçevesinde istenilen genişlikte çekmek mümkündür. Bursa Drone çekimi, gerekli koşulların sağlandığı kapalı mekânlarda da kullanılabilir. Ancak bu aşamada gerekli izinlerin ve drone uçuşlarına uygun saha irtifalarının alınması esastır.

Drone Çekerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kurumsal tanıtımlarda kullanılmak üzere video içerisinde drone çekimleri yer alıyorsa deneyimli drone pilotu ve uygun ekipman kullanılmalıdır. Farklı özelliklere sahip drone modelleri arasından işe ve izleyici kitlesine en uygun model seçilmeli ve droneun uçuş koşullarına göre iş planlaması yapılmalıdır. Çekim seanslarının işin niteliğine göre birkaç dakikadan birkaç saate hatta günlere kadar sürebileceğini ve buna göre planlanması gerektiğini unutmamalısınız.

Drone ile Fotoğraf Çekmek Neden Gerekli?

Havadan film çekebilme ve fotoğraf çekebilme özelliği eskiye göre tek cihaza indirgenmiş olması ve fiyatının ucuz olması nedeniyle son derece önemlidir. Bu uzaktan kumanda edilebilen, onlarca metre yükseltilebilen, eğim açısı ile kontrol edilebilen ve kamera yerleştirebilen bir araçtır. Böyle bir araçta HD kamera varsa, herhangi bir yerin ve herhangi bir nesnenin etrafında 360 derece fotoğraf çekebilirsiniz.

Drone Panning Shot

Bu drone tekniği, birden fazla sahneyi tek bir sahnede görüntülemek ve bu sahneler arasında bağlantı oluşturmak için önemlidir. Burada fırlatma tavası kullanılır. Odak noktanız ne olursa olsun, yalnızca o odak noktasına odaklanmanıza izin verir. Bunu joysticki sola veya sağa hareket ettirerek yapabilirsiniz. Ayrıca drone saat yönünde veya saat yönünün tersine uçurarak farklı manevralar ve şekiller gerçekleştirmenize olanak tanır.

Fly Up

Hangi çekim formatında olursa olsun drone nesnenizden uzağa uçurun. Nesnenizi hızla veya yavaşça uzaklaştırın, özne ile arka plan arasındaki kontrastı görün. Bu fotoğrafı çekmeye başladığınızda kamera aşağı bakmalıdır. Sol joysticki ileriye doğru basmanız gerekiyor, bu masaüstünü uçuracak. Konuyu çerçevenin merkezinden uzak tutmaya çalışmalısınız.

Drone Havadan Çekim Hizmetleri

Proje ve hizmet tanıtımları için en gelişmiş donanıma sahip Bursa Drone çekimi firmasını tercih edebilir, plan hassasiyeti ve kusursuz deneyim ile size en iyi hava fotoğrafçılığını garanti edebilirsiniz. Bu döneme kadar Türkiye genelinde ürettiğimiz çalışmalar ve referanslar konusunda haklı olduğunuzu göreceksiniz. Ajans bulut drone çekimi konusunda kaliteli hizmet vermektedir.